Γιατί να επιλέξω κάγκελα αλουμινίου;

Σε ένα κτίριο μπορούμε να συναντήσουμε κάγκελα για διάφορες χρήσεις: κάγκελα εξωτερικού χώρου, κάγκελα μπαλκονιών, κάγκελα για εσωτερικές σκάλες κτλ. Τα κάγκελα δε χρησιμεύουν μόνο για την ασφάλεια του χώρου αλλά συμβάλουν και στη διακόσμησή του, για αυτό και τα συναντάμε σε διάφορα στυλ (μοντέρνα, παραδοσιακά, και πολλά άλλα). Για ποιο λόγο όμως να επιλέξουμε κάγκελα αλουμινίου;

Τα κάγκελα αλουμινίου χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο τα τελευταία χρόνια αφού παρουσιάζουν σημαντικά πλεονεκτήματα έναντι των άλλων υλικών (σιδερένια, ξύλινα κ.ά.). Ένα από τα κυριότερα χαρακτηριστικά τους είναι ότι έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής απαιτώντας σχεδόν μηδενική συντήρηση. Καθώς το αλουμίνιο δεν απορροφά υγρασία και δεν επηρεάζεται από την ηλιακή ακτινοβολία, τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν την ιδανική επιλογή για εξωτερικούς χώρους αφού έχουν μεγάλη αντοχή στις διαφορετικές καιρικές συνθήκες.

Ένα άλλο ,εξίσου, σημαντικό χαρακτηριστικό που έχουν τα κάγκελα αλουμινίου είναι η ευελιξία στο σχεδιασμό τους, η οποία σε συνδυασμό με τη δυνατότητα βαφής (με την ηλεκτροστατική βαφή) μας προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε διάφορους συνδυασμούς σχεδίων και χρωμάτων. Πολύ σημαντικό είναι και το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια ζωής τους τα κάγκελα αλουμινίου δε χρειάζονται τίποτα παραπάνω από ένα απλό καθάρισμα για την συντήρησή τους, αφού ούτε σκουριάζουν ούτε σαπίζουν, σε αντίθεση με τα άλλα υλικά που ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζονται τρίψιμο και βάψιμο.

FRAMES_LAB

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *