Θωρακισμένες πόρτες για μέγιστο βαθμό προστασίας!

Θωρακισμένες πόρτες για μέγιστο βαθμό προστασίας!

Είναι γεγονός ότι αυτό που υπερέχει τη σημερινή εποχή είναι να διαμένουμε σε μια οικία η οποία είναι ασφαλής, για αυτό το λόγο όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν θωρακισμένες πόρτες, είτε όταν θέλουν να προστατέψουν την οικία τους, είτε όταν θέλουν να προστατέψουν την επιχείρησή τους.

 

Σύγκριση θωρακισμένων και παραδοσιακών πορτών

 

Οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας έχουν πολλά πλεονεκτήματα συγκριτικά με τις παραδοσιακές πόρτες και ένα από αυτά είναι τα πολλαπλά σημεία κλειδώματος, τα οποία δυσκολεύουν τους επίδοξους ληστές, να εισβάλλουν εντός της οικίας σας. Βασικό είναι σε κάθε περίπτωση να είστε οι μόνοι οι οποίοι έχουν κλειδιά για την οικία σας και να μην εμπιστεύεστε κλειδιά σε γείτονες, καθώς είναι εξαιρετικά επίφοβο να αντιγραφούν.

 

Εμπιστευθείτε μας!

Σε περιστατικό διάρρηξης πρέπει να γνωρίζετε ότι για να διαρρηχθεί μια θωρακισμένη πόρτα πρέπει να μην είναι κατασκευαστικά αξιόπιστη, καθώς οι θωρακισμένες πόρτες διακρίνονται για την ασφάλεια και την αντοχή τους. Η εταιρεία Κ. Μπαρόλας αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες παρουσίες στον χώρο των πορτών ασφαλείας, συνδυάζοντας ποιότητα, προσιτές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση.

 

 

FRAMES_LAB