[ Υπηρεσίες ]

Κάγκελα Σιδερένια / Αλουμινίου / INOX / Γυάλινα

Η πολυετή ενασχόληση μας με τα κάγκελα, μας καθιστά έμπειρους και ταυτόχρονα εξειδικευμένους στην κατασκευή τους. Οι δημιουργίες μας διαθέτουν άψογη ποιότητα, αισθητική και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, αφού δεν επηρεάζονται από τις καιρικές συνθήκες. Η εταιρεία μας διαθέτει ολοκληρωμένα, σύγχρονα και πιστοποιημένα συστήματα κάγκελων: σιδερένια κάγκελα, κάγκελα αλουμινίου, κάγκελα inox, γυάλινα κάγκελα.

Σιδερένια κάγκελα: Η εταιρεία μας μπορεί να κατασκευάσει σιδερένια κάγκελα σε οποιαδήποτε μορφή . Από τα πιο απλά παραδοσιακά , νεοκλασικά αλλά και μοντέρνα σχέδια, με σκοπό να ικανοποιήσουμε το γούστο όλων των πελατών ανάλογα με τις ανάγκες τους αλλά και τις τιμές.

Κάγκελα αλουμινίου: Τα κάγκελα αλουμινίου αποτελούν ένα πολύ βασικό δομικό και λειτουργικό στοιχείο για το σπίτι. Η χρησιμότητά τους δεν αρκείται μόνο στο μπαλκόνι αλλά βρίσκουν πολύ σημαντική συμβολή και στην περίφραξη ολόκληρου του οικοπέδου αν χρειαστεί. Βρείτε στην μεγάλη μας ποικιλία κάγκελα αλουμινίου, παραδοσιακά και μοντέρνα, σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.

Kάγκελα inox: Τα κάγκελα inox είναι η τέλεια επιλογή για νέα οικοδομή ή ανακαίνιση της κατοικίας σας. Ξεχωρίζουν για το μοντέρνο σχεδιασμό τους, αλλά και για την αντοχή τους στον χρόνο.

Γυάλινα κάγκελα: Έχουμε μια σειρά απο ολοκληρωμένες κατασκευές γυάλινων καγκέλων, κορυφαίας ποιότητας και μοντέρνας αισθητικής. Είναι βασισμένα στις τρέχουσες αρχιτεκτονικές τάσεις με μεγάλα μπαλκόνια, με απρόσκοπτη θέα, δίνοντας μια αίσθηση ελευθερίας.