[ Υπηρεσίες ]

Σίτες

Η εταιρεία μας διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αντικουνουπικών συστημάτων (σίτες) και στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα υψηλής ποιότητας στις χαμηλότερες δυνατές τιμές επιλέγοντας άριστης ποιότητας υλικά. Οι σίτες που διαθέτουμε είναι οι εξής: plisse, κάθετης κίνησης ελατηρίου, οριζόντιας κίνησης ελατηρίου, σταθερές.

Σίτα Plisse: Η νέα σίτα plisse είναι ένα επαναστατικό προϊόν, το οποίο προσφέρει αθόρυβη εξαιρετική λειτουργία, τεράστια αντοχή και κυρίως κορυφαία ποιότητα. Αποτελεί την πλέον κατάλληλη και ταυτόχρονα οικονομική λύση για πόρτες και παράθυρα. Η σίτα αυτή μπορεί να τοποθετηθεί χωρίς ιδιαίτερο κόπο και αφαιρείται το ίδιο εύκολα για καθαρισμό ή αποθήκευση το χειμώνα. Επίσης, δίνει και την επιλογή στον πελάτη να παραλάβει την σήτα ακριβώς στα μέτρα  και στις διαστάσεις που επιθυμεί.

Σίτα κάθετης κίνησης ελατηρίου: Η σίτα κάθετης κίνησης είναι η ιδανική λύση για παράθυρα. Μπορεί επίσης να τοποθετηθεί και σε μπαλκονόπορτα με το κατάλληλο μήκος πανιού. Η επαναφορά του πανιού μέσα στο κουτί της σήτας γίνεται με ειδικό ελατήριο και η επιβράδυνση αυτής μπορεί να επιτευχθεί με τη χρήση φρένου για ομαλότερη λειτουργία του συστήματος. Οι τύποι σίτας ελατηρίου κάθετης κίνησης ,λοιπόν, που διαθέτουμε σίγουρα θα καλύψουν τις ανάγκες σας για έναν ήσυχο και ήρεμο ύπνο.

Σίτα οριζόντιας κίνησης ελατηρίου: Η οριζόντια σίτα ελατηρίου είναι ένα εξαιρετικό προϊόν για μπαλκονόπορτες, μπορούμε να καλύψουμε μεγάλα ανοίγματα με μονόφυλλο και δίφυλλο πλάγιο ρολό προσφέροντας λειτουργία, αντοχή, κομψότητα. Το άνοιγμα ή το κλείσιμο της σίτας γίνεται εύκολα ακόμη και από παιδιά ή ηλικιωμένους. Διαθέτει και ελατήριο επαναφοράς, προσφέροντας μεγάλη ευκολία στην καθημερινή χρήση.

Σταθερή σίτα: Η σταθερή σίτα είναι ιδανική για ανοίγματα, μικρά συνήθως, τα οποία δεν έχουν εξωτερικά πατζούρι ή δεν χρησιμοποιούνται συχνά και ουσιαστικά δεν υπάρχει η ανάγκη τοποθέτησης σίτας που να ανοίγει (π.χ. για παράθυρα μπάνιου, αποθήκης κτλ).