[ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ]

Γνωρίστε την εταιρεία μας

Η FRAMES_LAB έχει μία πολυετή εμπειρία στον χώρο των συστήματα αλουμινίου και παντός είδους μεταλλικές κατασκευές, είμαστε σε θέση να σας καθοδηγήσουμε σε σύγχρονες και αποτελεσματικές λύσεις που αξιοποιούν όλες τις σύγχρονες τάσεις στον κλάδο των αλουμινοκατασκευών και σιδηροκατασκευών και έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Εύβοια. Βασικά χαρακτηριστικά της σημερινής εταιρείας μας είναι η σταθερότητα και η δυναμική της. Τα χαρακτηριστικά αυτά πηγάζουν από την πολυετή της παρουσία στην αγορά, το διαρκώς εξελισσόμενο μέγεθος των προϊόντων που παράγει, τη θέση της στη συνείδηση του Έλληνα καταναλωτή αλλά και την κερδοφόρα επιχειρηματική της δραστηριότητα. Eπομένως, η εταιρεία μας έχει ένα πρωταγωνιστικό ρόλο, για αυτό και η ποιότητα των παραγόμενων προϊόντων, αλλά και των υπηρεσιών της είναι άριστη.

[ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ]

Η Φιλοσοφία Μας

Η παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και λύσεων που αναγνωρίζονται για την υψηλή τους ποιότητα, την αξιοπιστία, την ανταγωνιστικότητα και την καινοτομία τους.

Όραμα

Η προσφορά άριστης και γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών και η αποτελεσματική διαχείριση των αιτημάτων τους.

Αποστολή

Δέσμευση για την αξιοπιστία, την διαφάνεια και την συνεχή βελτίωση της ποιότητας των προϊόντων μας, με γνώμονα πάντα την ικανοποίησή σας!

Αξίες
[ +]
Ολοκληρωμένα Έργα
[ +]
ΕΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ
[ +]
εργα / ετοσ
[ +]
ευχαριστημένοι πελάτες
[ Σημαντικοί ]

Τρόποι Λειτουργίας

Ανθρώπινο δυναμικό

Η συνέπεια και ο επαγγελματισμός του ανθρώπινου δυναμικού μας είναι οι κινητήριες δυνάμεις της εταιρείας και αποτελούν εγγύηση για επιτυχημένες και μακροχρόνιες συνεργασίες. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας μας είναι ,επομένως, το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο για την επίτευξη των επιχειρηματικών μας στόχων αλλά και την υλοποίηση του εταιρικού μας οράματος.

Υλικά Κατασκευών

Προμηθευόμαστε υλικά από τις πλέον κορυφαίες εταιρείες στον χώρο με υψηλών προδιαγραφών πιστοποιήσει οι οποίες δίνουν έμφαση στην ασφάλεια, την αντοχή και φυσικά στο design.

 

Κύριο μέλημα μας: η ικανοποίηση των πελατών μας

Η καλύτερη εξυπηρέτηση και η μέγιστη ικανοποίηση των πελατών μας είναι δέσμευση για μας και εγγυόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για κάθε σας ανάγκη. Καταγράφουμε ,λοπόν, όλα αυτά που ο πελάτης θέλει και του παρέχουμε τις κατάλληλες προσφορές και υπηρεσίες, ώστε να μείνει ικανοποιημένος και αρκετά ευχαριστημένος!

[Google Rewards ]

Σχόλια Πελατών Μας

"Άριστος και άξιος επαγγελματίας, εξαιρετικός ανθρωπος και προσωπικότητα!!! Ό,τι ζητηθεί θα το υλοποιήσει στη καλύτερη δυνατή ποιότητα με το μεγιστο δυνατό αποτέλεσμα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα στην κατασκευή σιδήρου και αλουμινίου"
Anna Paulina
Βαρδακώστας Κώστας
Google Rewards
"Σας ευχαριστώ πολύ για τον εξαιρετικό συνδυασμό ποιότητας και τιμής. Η τοποθέτηση άψογη και εντυπωσιάστηκα από την προσοχή και τον σεβασμό στην ιδιοκτησία μου, καθώς οι άνθρωποι που τοποθέτησαν καθάριζαν απευθείας, για να αφήσουν τα πάντα καθαρά..."
Anna Paulina
silia keramioti
Google Rewards
"Αριστοι συνεργατες και εξαιρετικη ποιοτητα, εμεινα παρα πολυ ευχαριστημενος απο την δουλεια στους."
Anna Paulina
Andreas Angelidakis
Google Rewards
"Παρα πολυ καλη δουλεια. Ο Κωστας δεν ειναι μονο τυπικοτατος και συνεπης επιχειρηματιας αλλα ενας νεαρος με αρχες και ηθος που σεβεται τους πελατες του.Καθε του project ειναι εγγυηση "
Anna Paulina
Google Rewards
"Εξαιρετική δουλειά! Πολύ καλή ποιότητα στα αλουμίνια και ωραίο design! Η συνεργασία μας με τον ιδιοκτήτη πολύ καλή και φιλική! Τίμιο παιδί με πολύ αγάπη σε αυτό που τοποθετεί! Λογικές τιμές"
Δήμητρα Παπαθανάση
Google Rewards