[ FAQ`s ]

Συχνές Ερωτήσεις - Συμβουλές

Γιατί να επιλέξω κουφώματα αλουμινίου;

Το αλουμίνιο είναι σήμερα το πλέον ιδανικό υλικό για οικοδομικές εφαρμογές και αποτελεί τη βασική ύλη κατασκευής κουφωμάτων, αφού προτιμάται από το 75% των καταναλωτών. Το αλουμίνιο είναι μη τοξικό, φιλικό προς το περιβάλλον και 100% ανακυκλώσιμο. Έχει πολύ μεγάλη αντοχή, τόσο στη χρήση, όσο και στο πέρασμα του χρόνου. Πρόκειται για υλικό υψηλής αισθητικής, προς χρήση τόσο σε μοντέρνες, όσο και σε παραδοσιακές κατασκευές.

Θέλω να αγοράσω μια θωρακισμένη πόρτα. Mε ποια κριτήρια θα πρέπει να την επιλέξω;

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή θωρακισμένης πόρτας είναι ο καιρός. Δηλαδή αν η πόρτα θα έχει επαφή με εξωτερικά καιρικά φαινόμενα η αν θα αποτελέσει πόρτα διαμερίσματος. Σε περίπτωση που η πόρτας σας έρχεται σε επαφή με βροχή η υγρασία θα πρέπει το εξωτερικό της μέρος να είναι απαραίτητα από αλουμίνιο. Για πόρτα διαμερίσματος προτείνουμε την λύση των laminate από την μέσα και την έξω πλευρά.

Το γκαράζ μου δεν έχει γκαραζόπορτα ,θέλω να βάλω, αλλά δεν ξέρω πως να επιλέξω την κατάλληλη.

2 πολύ σημαντικά κριτήρια που πρέπει να ξέρετε για την επιλογή μιας ποιοτικά καλής γκαραζόπορτας είναι τα εξής:

  • Το πλαίσιο της γκαραζόπορτας πρέπει να είναι κατασκευασμένο από κοιλοδοκούς και όχι από στραντζαριστά σίδερα.
  • Το πάχος του σιδήρου των κοιλοδοκών πρέπει να είναι από 3 χιλιοστά και πάνω, ανάλογα το μήκος της γκαραζόπορτας.
Γιατί τα παράθυρα του σπιτιού μου ιδρώνουν κατα την διάρκεια του χειμώνα;

Το φαινόμενο υγροποίησης ατμών νερού είναι ένα ενοχλητικό φαινόμενο το οποίο είναι αισθητό τις υγρές χειμωνιάτικες ημέρες. Είναι γνωστό ότι ο ατμοσφαιρικός αέρας περιέχει υδρατμούς οι οποίοι σε συγκεκριμένη θερμοκρασία (γνωστή ως θερμοκρασία ή σημείο δρόσου) υγροποιούνται. Τις κρύες χειμωνιάτικες μέρες, τα παράθυρα του σπιτιού είναι περισσότερο κρύα από τις υπόλοιπες επιφάνειες.

Yπάρχει γυαλί που μπορώ να βλέπω τον άλλον αλλα εκείνος να μην με βλέπει;
Όλα τα ανακλαστικά γυαλιά έχουν ένα ποσοστό μετάδοσης οπτικού φωτός που ποικίλει από 1% έως 60%. Το επίπεδο της οπτικής μετάδοσης επιτρέπει, ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού, το να δει κάποιος μέσα από αυτό το γυαλί. Ακόμα και τα πιο αποτελεσματικά ανακλαστικά γυαλιά εάν παρατηρηθούν από σκοτεινή πλευρά σε σχέση με πλευρά πιο έντονου φωτισμού, τότε μπορεί κάποιος να δει μέσα από αυτά. Ο πρακτικός κανόνας είναι να θυμάστε ότι για να μην γίνεστε αντιληπτός, να διατηρείτε την υπό παρατήρηση περιοχή σε συνθήκες εντονότερου φωτισμού. Προφανώς ,βέβαια, όσο μεγαλύτερη η οπτική ανακλαστικότητα τόσο το καλύτερο.
Επειδή το αυτοκίνητο που έχω αγοράσει είναι ακριβό, πως θα κρατήσω σε άριστη κατάσταση την γκαραζόπορτά μου;
1) Τακτικός έλεγχος: Προτείνεται ο έλεγχος να γίνεται κάθε έξι (6) μήνες. 2) Εφόσον παρατηρήσετε τυχόν φθορές στα συστήματα ή στην γκαραζόπορτα, τότε και μόνο απαιτείται η επίσκεψη του τεχνικού. 3) Αν τηρήσετε τον έλεγχο αυτό προλαμβάνετε σοβαρές ζημιές, ατυχήματα και εξοικονομείτε χρήματα.
Τι σίτα να διαλέξω;
Η σωστή επιλογή μιας σίτας εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Γι αυτό το λόγο, οι τεχνικοί της εταιρείας μας έρχονταιται στο χώρο σας και αφού μελετήσουν τις δυνατότητες του κουφώματος, θα σας προτείνουν τη λύση που σας ταιριάζει καλύτερα.
Επισκευάζονται τα οικιακά μου ρολά;
Επισκευάζουμε τα οικιακά σας ρολά παντός τύπου σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται. Έχουμε την δυνατότητα να επαναφέρουμε τα ρολά σας στην αρχική τους μορφή με χαμηλό κόστος.

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Σας περιμένουμε να αναπτύξουμε μαζί το δικό σας project κάνοντας την ιδέα πράξη..

1
[ Υπηρεσίες ]

Δείτε αναλυτικά ολες μας τις υπηρεσίες