[ Υπηρεσίες ]

Αρχιτεκτονικά Συστήματα Αλουμινίου

Τα συστήματα αλουμινίου της FRAMES_LAB αναπτύσσονται με επίκεντρο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Σχεδιάζουμε και παράγουμε συστήματα αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής. Η πολυετής εμπειρία του προσωπικού μας σε συνδυασμό με την βαθιά εξειδίκευση και τεχνογνωσία, οδήγησαν στο σχεδιασμό και την παραγωγή αναβαθμισμένων προϊόντων, με ποιοτικά χαρακτηριστικά που μας κάνουν να διαφοροποιηθούμε και να υπερέχουμε. Με τη μακρόχρονη μας παρουσία στον χώρο, μπορούμε με βεβαιότητα να ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις των πελατών μας, είτε πρόκειται για κατοικίες, είτε για εμπορικά κτίρια, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μία πλούσια γκάμα, το σύστημα που θα καλύπτει τέλεια τις δικές τους ανάγκες. 

Τι προσφέρουν τα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας μας;

Aσφάλεια: Χάρη στην ανθεκτική και συμπαγή κατασκευή τους, προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο ασφαλείας και αποτρέπουν παραβιάσεις από επίδοξους διαρρήκτες, καθώς είναι ιδιαίτερα στιβαρά, συνεργάζονται αποτελεσματικά με πληθώρα μηχανισμών και εξαρτημάτων, που ενισχύουν ακόμη περισσότερο το επίπεδο της ασφάλειας.

Θερμομόνωση και Ηχομόνωση: Τα σύγχρονα συστήματα αλουμινίου της εταιρείας μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν υψηλά επίπεδα θερμομόνωσης αλλά και ηχομόνωσης. Τα συστήματα αυτά θα απομακρύνουν τους ενοχλητικούς θορύβους και θα κρατήσουν χαμηλά τα έξοδα ψύξης και θέρμανσης αφού έχουν την ιδιότητα να διατηρούν το εσωτερικό του σπιτιού ζεστό το χειμώνα και δροσερό το καλοκαίρι προστατεύοντάς το από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας.

Αντοχή,  Λειτουργικότητα, Αισθητική: Διασφαλίζουμε την ανάπτυξη συστημάτων αλουμινίου με τα αυστηρότερα πρότυπα, που συνδυάζουν, την μηχανική αντοχή και την άρτια λειτουργική εφαρμογή με την εξαιρετική αισθητική.